Το βίντεο – ανάληψη ευθύνης των αντιεξουσιαστών από επίθεση στο ΑΤ Εξαρχείων [Βίντεο]

745

Ένα βίντεο – ανάληψη ευθύνης από την επίθεση που πραγματοποίησαν, πριν από μερικές ημέρες, στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, δημοσίευσαν αναρχικοί, σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στο βίντεο διακρίνονται αντιεξουσιαστές να πετούν βόμβες μολότοφ κατά του 5ου αστυνομικού τμήματος, ενώ με πέτρες και βαριοπούλες να σπάνε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα.

Η πράξη αυτή έρχεται ως συνέχεια της δράσης των κουκουλοφόρων που ενεργούν ανενόχλητοι στο κέντρο της Αθήνας, κατά τον τελευταίο καιρό, καίγοντας και σπάζοντας τα πάντα στο διάβα τους.

Κατά την ανάληψη της ευθύνης για την επίθεση οι αναρχικοί ανέφεραν πως βρέθηκαν μαζικά έξω από το εν λόγω τμήμα και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, τους οποίους χαρακτηρίζουν προστάτες του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στην πλατεία Εξαρχείων.

Ανυποψίαστοι πολίτες, πάντως, που έτυχε να βρεθούν στο σημείο, έτρεχαν πανικόβλητοι για να γλιτώσουν από πέτρες και βόμβες μολότοφ που έριχναν «βροχή» οι αντιεξουσιαστές!

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια