Το Ίδρυμα «Η Θεοτόκος» γιορτάζει τη λήξη της φετινής εκπαιδευτικής χρονιάς και σας προσκαλεί στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του.

443

Το Ίδρυμα Προστασίας & Αποκατάστασης Παιδιών & Νέων με Νοητική Υστέρηση «Η Θεοτόκος», όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος κλείνει εορταστικά την εκπαιδευτική χρονιά και σας προσκαλεί σε ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 και ώρες 18.30-21.00.
Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν, περιλαμβάνουν χορωδία, ελληνικούς χορούς και σκηνές βωβού κινηματογράφου – «Σαν παλιό σινεμά» – από τη Θεατρική Ομάδα του Ιδρύματος, με πρωταγωνιστή τον Charlie Chaplin!
Παράλληλα, όσοι δώσουν το «παρών» στη γιορτή θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και το καλοκαιρινό Bazaar και να θαυμάσουν τις μοναδικές δημιουργίες των εκπαιδευομένων του Ιδρύματος.
Σας περιμένουμε όλους, λοιπόν, για να γιορτάσουμε μαζί τη λήξη της εκπαιδευτικής χρονιάς και να παρακολουθήσουμε το όμορφο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που ετοίμασαν τα παιδιά με τόση χαρά και ενθουσιασμό.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια