Τους «μαζέψαν» στο παραπέντε!

Μεγαλοεργολάβος κατάφερε να σταματήσει ενέργειες προς τις Βρυξέλλες για τον Ε65 ΔΥΟ γνωστών κατασκευαστών! - Σιώπησαν ταυτόχρονα και ΔΥΟ μεγάλες ημερήσιες εφημερίδες!

493

 

…τελικά, ορισμένοι έχουν τον τρόπο τους να προλαβαίνουν καταστάσεις και να πιάνουν από μπροστά τους καιρούς! Προς επίρρωσιν των σκέψεών μου, καλά πληροφορημένες πηγές με ενημερώνουν πως η προσπάθεια δύο πολύ γνωστών εργολάβων να προσφύγουν στις Βρυξέλλες για το ζήτημα του οδικού άξονα Ε-65 απετράπη στο παραπέντε, καθώς παρενέβη –όπως μαθαίνω– μεγαλοεργολάβος που έχει σοβαρούς λόγους να προχωρήσει το Δημόσιο αυτό έργο των 360 εκατ. ευρώ.

Και όχι μόνο κατάφερε μέσω της πειθούς που διαθέτει (σιγά μην παίρνανε ποτέ ξανά Δημόσιο έργο, ενώ θα κόβονταν από όλες τις μελλοντικές συμφωνίες…) να τους πείσει να πάνε πάσο και να μην προσφύγουν στα ευρωπαϊκά όργανα, αλλά κατάφερε να κοπάσουν όλα τα αρνητικά σχόλια ακόμη και από αντιπολιτευόμενες εφημερίδες, εν προκειμένω τις κορυφαίες ημερήσιες! Και καλά στη μία, στη Μιχαλακοπούλου διαθέτει χρόνια σχέσεις με το αφεντικό στον βαθμό που η πιάτσα να λέει ότι ήταν κρυφοί συνέταιροι… Αλλά το Φάληρο δεν μπορώ να καταλάβω πώς το σταμάτησε…

ΥΓ.: Ευτυχώς που όλα πήγαν καλά για τον μεγαλοεργολάβο, για να μην έχουν και καμμιά αγωνία οι επερωτώντες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας…

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια