Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες: Επίθεση του ISIS στην Άγκυρα

484
Επιστρέφει ο τρόμος στην Τουρκία μετά τις προειδοποιήσεις των μυστικών υπηρεσιών , ότι το Ισλαμικό Κράτος αναμένεται να χτυπήσει την Άγκυρα την ημέρα νεολαίας και αθλητισμού στις 19 Μαίου.
Πληροφορίες για πιθανή τρομοκρατική επίθεση του Ισλαμικού Κράτους σε αστικά κέντρα της Τουρκίας έχουν ανακαλύψει οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (MİT), σύμφωνα με την εφημερίδα Habertürk. Το δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει ως πιθανούς στόχους το μαυσωλείο του Κεμάλ Ατατούρκ, την πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά και στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έχουν διαψεύσει πάντως φήμες ότι το μαυσωλείο θα είναι κλειστό κατά τη διάρκεια των εορτασμών, λόγω τρομοκρατικής απειλής, αν και η γείτονα τον τελευταίο χρόνο έχει γίνει στόχος τριών μεγάλων επιθέσεων την ευθύνη των οποίων έχει αναλάβει το ISIS.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια