Τι παίζει με το «Ε»! – Όλο το παρασκήνιο

Στην Πάρο έκλεισε το ντιλ με Λαζόπουλο

840

Καθοριστικές ήταν οι καλοκαιρινές διακοπές για τον προγραμματισμό και τη στελέχωση του καναλιού «Ε». Ο Ιβάν Σαββίδης, ο μεγαλομέτοχος του καναλιού, βρέθηκε στην Πάρο όπου εκεί είχε συνάντηση, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «axianews», με τον γνωστό κωμικό Λάκη Λαζόπουλο. Ο τελευταίος διατηρεί στο νησί δύο μεγάλα σπίτια στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα. Ένα το οποίο περνάει ο ίδιος τις καλοκαιρινές του διακοπές και άλλο ένα το οποίο έχει δώσει στην κόρη του.

Στο σπίτι του Λάκη στον Άγιο Ανδρέα Πάρου ο Ιβάν

Ο Eλληνοπόντιος επιχειρηματίας βρέθηκε στο σπίτι του Λάκη Λαζόπουλο όπου εκεί καθορίστηκε όχι μόνο η φιλία των δύο ανδρών αλλά και ο νέος ρόλος του γνωστού ηθοποιού στο κανάλι. Θα είναι κομβικός ηγετικός ρόλος τόσο σε θέματα προγράμματος, αλλά όχι μόνο. Μην ξεχνάμε ότι ο Λάκης Λαζόπουλος, από τα λίγα γνωστά δημοφιλή πρόσωπα που στηρίζουν ακόμα τον Αλέξη Τσίπρα, θα είναι ο συνδετικός κρίκος της κυβέρνησης και του νέου καναλιού.

Δύο κορυφαία κυβερνητικά στελέχη στην Πάρο

Στην Πάρο, επίσης, πολύ κοντά στο σπίτι του Λάκη Λαζόπουλου βρέθηκε ο γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου και στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα Μιχάλης Καλογήρου. Για την ακρίβεια, έμεινε σε σπίτι φίλης του (πολύ κοντινό με αυτό του Λάκη) ειδικά τις μέρες που ο Ιβάν Σαββίδης είχε συναντήσεις με τον Λάκη Λαζόπουλο και συζητούσαν για το μέλλον του «Ε».

Επίσης, πηγές της «axianews» υποστηρίζουν ότι στο νησί τις ίδιες μέρες παραβρέθηκε και κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος (από τα 2-3 πιο κορυφαία) και ενδεχομένως να πήρε μέρος στις ευρύτερες συζητήσεις που έγιναν με τον Ελληνοπόντιο επιχειρηματία και τον δημοφιλή ηθοποιό.

Οι σχεδιασμοί του Ιβάν Σαββίδη για το νέο πρόγραμμα και τη στελέχωση του σταθμού αφορούν πλέον τον Ιανουάριο του νέου έτους, καθώς ΕΣΡ αλλά και το υπουργείο Επικρατείας τονίζουν ότι ο διαγωνισμός για τις νέες άδειες θα πρέπει να έχουν τελειώσει μέχρι τον Δεκέμβριο. Βάσει αυτού τη στελέχωση θα την ξεκινήσει λίγο πριν και εφόσον έχει εξασφαλιστεί η άδεια.

Μάρης – Μπόμπολας (και) στο «Ε»

Πάντως, οι πληροφορίες της «axianews» τονίζουν ότι στο «παιχνίδι» θα μπουν δυναμικά και η πλευρά Δημήτρη Μάρη αλλά και του Φώτη Μπόμπολα. Η εξήγηση είναι απλή. Η πλευρά Μάρη – Μπόμπολα, η οποία θα αναμορφώσει το «Έθνος» και την «Ημερησία» που βρίσκονται πλέον στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη, θα έχει ισχυρό ρόλο και στο κανάλι.

Όπως λέγεται στην αγορά, η στοιχηματική εταιρεία που κατέχουν Δημήτρης Μάρης – Ειρήνη Μανουσάκη, σύζυγος Φώτη Μπόμπολα, θα έχει μεγάλη προβολή στο νέο κανάλι καθώς η ισχυροποίησή της και η διαφημιστική της παρουσία φέρνει σημαντική ρευστότητα για το δίδυμο αυτό.

Μην ξεχνάμε και κάτι άλλο. Η ίδια στοιχηματική εταιρεία είναι πλέον βασικός χορηγός στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη. Άρα γίνεται κατανοητό ότι η συνεργασία Ιβάν – Μάρη – Μπόμπολα γίνεται πιο δυνατή και αποκτάει άλλη δυναμική μέσω της προβολής της από ένα κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια