Τι απάντησε ο Τσίπρας στην ΔΕΘ για το αν θα ανανέωνε την θητεία του Στουρνάρα [βίντεο]

254

Για την θητεία του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, κλήθηκε να απαντήσει μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά την συνέντευξη Τύπου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Τσίπρας σε ερώτηση που έκανε η δημοσιογράφος, Ηρώ Ράντου, σχετικά με το πώς κρίνει την μέχρι τώρα θητεία του κ. Στουρνάρα και εάν θα ανανέωνε την θητεία του εάν και εφόσον είναι ακόμα στην κυβέρνηση απάντησε: «Δεν με έχει προβληματίσει αυτή η σκέψη. Δεν θα ήθελα να είμαι εγώ αυτός ο οποίος θα κρίνει την αποτελεσματικότητα της θητείας του».

«Είναι αυτονόητο ότι θα ταυτίζεται η Τράπεζα της Ελλάδος με την πολιτική και τις στρατηγικές πολιτικές της κυβέρνησης και όταν δεν το κάνει μάλλον τότε δεν έχουμε το αυτονόητο και όχι όταν το επιχειρεί», κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια