Τη «Δημοκρατική Ευθύνη» ανακοινώνει τη Δευτέρα ο Χ. Θεοχάρης

748

Τη νέα πολιτική κίνηση που θα φέρει το όνομα «Δημοκρατική Ευθύνη», θα ανακοινώσει επίσημα τη η Δευτέρα ο ανεξάρτητος βουλευτής, Χάρης Θεοχάρης, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του στον «ΣΚΑΪ».

Ο κ. Θεοχάρης ενημέρωσε πως η νέα πολιτική κίνηση θα εντάσσεται στο χώρο του προοδευτικού, μεταρρυθμιστικού κέντρου, ενώ σε αυτή θα συμμετέχουν πρόσωπα από όλους τους χώρους.

«Μαζευτήκαμε κάποιοι άνθρωποι με κοινή συναντίληψη. Λέμε ότι χρειάζεται κάτι να πει το διαφορετικό και να κάνει ρήξεις. Και κυρίως να κάνει ρήξεις με το αρχηγοκεντρικό μοντέλο του πολιτικού σχηματισμού που είχαμε ως τώρα», ανέφερε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Ερωτηθείς αν θα είναι ο ίδιος επικεφαλής της «Δημοκρατικής Ευθύνης», ο κ. Θεοχάρης σχολίασε: «Το τι θα είμαι και τι δεν θα είμαι αυτό θα αποφασιστεί. Αποφάσισα να υπηρετήσω μια προσπάθεια και θα την υπηρετήσω με όποιο τρόπο αποφασίσει ο κόσμος και η συνδιάσκεψη που θα γίνει».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια