Τη Δευτέρα η εκταμίευση των 7,5 δις

653

Συνεδριάζει σήμερα το Eurogroup , όπου αναμένεται να κλείσει και τυπικά το θέμα της δόσης των 7,5 δις. Σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων τη Δευτέρα θα εκταμιευτεί το ποσό προς την Ελλάδα.

Αξιωματούχοι των Βρυξελλών σημείωναν στο αθηναϊκό – μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων, ότι το σημερινό Eurogroup, θα ξεκινήσει στις 16.00 και θα έχει καθαρά τυπικό χαρακτήρα.

Πριν από την συνεδρίαση του Εurogroup, θα συναντηθούν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ESM για να επικυρώσουν την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και να «ανάψουν» το πράσινο φως για την εκταμίευση της δόσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η εκταμίευση θα πραγματοποιηθεί πριν το δημοψήφισμα στη Βρετανία καθώς οι Ευρωπαίοι θέλουν να στείλουν μήνυμα προς το Λονδίνο, για το τι σημαίνει η έννοια της «αλληλεγγύης».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια