Τηλέτυπος: Σε κυπριακή εταιρεία το ποσοστό της Dimera Media

385
Demonstration by laid off employees of Mega Channel TV station, outside its headquarters, in Athens, on Dec. 29, 2015 / Διαμαρτυρία απολυμένων εργαζομένων του Mega Channel έξω απο τα κεντρικά στούντιο του σταθμού, στην Αθήνα, στις 29 Δεκεμβρίου, 2015

Στην κυπριακή εταιρεία Elenovo Ltd μεταβίβασε η Dimera Media, συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη, το 19,63% των μετοχών της Τηλέτυπος Α.Ε., σύμφωνα με ανακοίνωση.

Όπως αναφέρει η Τηλέτυπος, στις 21 Αυγούστου η μέτοχος εταιρεία με την επωνυμία Dimera Media Investments Ltd μεταβίβασε το σύνολο των μετοχών της Τηλέτυπος Α.Ε. που κατείχε (19.791.879 μετοχές με ισάριθμες ψήφους, αντιστοιχούσες σε ποσοστό 19,63% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας), με εξωχρηματιστηριακή σύμβαση που καταρτίστηκε στις 18 Αυγούστου.

Η Dimera δεν κατέχει πλέον μετοχές της Τηλέτυπος Α.Ε. Σύμφωνα με δεύτερη ανακοίνωση της Τηλέτυπος Α.Ε., στις 21 Αυγούστου η κ. Άννα Λεωνίδου του Γιούρι γνωστοποίησε στην εταιρεία ότι κατέχει έμμεσα ποσοστό 19,63% των δικαιωμάτων ψήφου της Τηλέτυπος Α.Ε., συνεπεία αποκτήσεως, με σύμβαση εξωχρηματιστηριακής μεταβιβάσεως που καταρτίστηκε στις 18 Αυγούστου, 19.791.879 μετοχών της Τηλέτυπος Α.Ε., με δικαίωμα ισαρίθμων ψήφων, από την κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία Elenovo Ltd, το 100% του μετοχικού κεφαλαίου της οποίας κατέχεται από την κ. Άννα Λεωνίδου.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια