Τζάμπολ Τσίπρα… Γκάλη

910

Την απόφαση της κυβέρνησης να πάρει το όνομα του Νίκου Γκάλη το κλειστό γήπεδο του μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντησή του με τον κορυφαίο αθλητή στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο ανδρών το ελληνικό μπάσκετ και  κληρονομιά της γενιάς του ’87 μέχρι τις μέρες μας. Στον διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες σε θερμό κλίμα, ο Πρωθυπουργός τόνισε «Η σημαντικότερη συνεισφορά του Νίκου Γκάλη είναι ότι μας έκανε να αγαπήσουμε ως χώρα και ως λαός αυτό το υπέροχο άθλημα, το μπάσκετ, και ταυτόχρονα να νιώσουμε πολλές στιγμές χαράς και περηφάνειας».

Τσίπρας- Γκάλης

Σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ο οποίος συμμετείχε στη συνάντηση όπως επίσης και η σύζυγος και η κόρη του Νίκου Γκάλη, μίλησε για τη μεγάλη πρσοφορά του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα που «έχει καταγραφεί στη συνείδηση όλων των Ελλήνων και κυρίως των νέων ανθρώπων».

 

Ο Νίκος Γκάλης εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την τιμή που γίνεται από την Πολιτεία και δώρισε στον Πρωθυπουργό μια υπογεγραμμένη μπάλα του μπάσκετ.

Επίσης, ευχαρίστησε προσωπικά τον Πρωθυπουργό, τον υφυπουργό και την Πολιτεία που αναγνωρίζουν την προσφορά του και των συναθλητών του στο ελληνικό μπάσκετ.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια