Τελικά είπε το «ναι» σε μυθική πρόταση ο Γιώργος Δώνης

606

Δεν μπόρεσε να αρνηθεί το ηγεμονικό συμβόλαιο που το προσέφερε  Αλ Σαρτζάχ, ο Γιώργος Δώνης, και παρόλο που πρόσφατα δημοσιεύματα των ήθελαν να απορρίπτει το συμβόλαιο των 5 εκατομμυρίων δολαρίων για δυο χρόνια, που του προσέφερε ο σύλλογος από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τελικά ο Έλληνας τεχνικός συμφώνησε από τη νέα αγωνιστική σεζόν, να κάθεται στον πάγκο της Αλ Σαρτζάχ.

Το ντιλ έκλεισε στα 6 εκατομμύρια δολάρια, χρήματα στα οποία συμπεριλαμβάνονται και οι αμοιβές των συνεργατών του Δώνη, ενώ ο ίδιος ο τεχνικός θα εισπράξει 3 εκατομμύρια δολάρια για συνεργασία δυο ετών.

Πάντως, πέρα από τα «τρελά» λεφτά ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται να πείστηκε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αλ Σαρτζάχ και εξ’ αιτίας του πρότζεκτ που θέλει να τρέξει η ομάδα τα δυο επόμενα χρόνια, προκειμένου να βρεθεί στην κορυφαία τριάδα της Pro League, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Συγκεκριμένα, ο σύλλογος σκοπεύει να ενισχυθεί με πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ παράλληλα θα δώσει και μεγάλη βάση στις ακαδημίες προκειμένου να προωθήσει στην πρώτη ομάδα παιδιά από τις ακαδημίες.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια