Τα θύματα του Μονάχου: Ηλικίες 13-21 ετών

482

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα αθώα θύματα του Μονάχου βγαίνουν στο φως και προκαλούν θλίψη. Από τα εννέα θύματα του μακελειού τα περισσότερα ήταν έφηβοι. Η αστυνομία αναφέρει ότι τα θύματα είναι ηλικίας από 13 -21 ετών, και μία γυναίκα 45 ετών. Τρία από τα θύματα είναι γυναίκες και και έξι άνδρες.

Από τα εννέα αθώα θύματα τα τρία έχουν ήδη αναγνωριστεί. Πρόκειται για τους Dijamant Zabergja, Armela Segashi και Sabina Sulaj.

Το πρώτο θύμα που αναγνωρίστηκε το Σάββατο ήταν ο Zabergja Dijamant, 21χρονος άνδρας από το Κόσοβο. Ο πατέρας του Naim εθεάθη στο mall να αφήνει λουλούδια στο σημείο της τραγωδίας, κρατώντας στα χέρια φωτογραφία του γιο του.


O 21χρονος  Dijamant Zabergja


Ο πατέρας του αδικοχαμένου Dijamant Zabergja αφήνει λουλούδια στο σημείο που σκοτώθηκε ο γιος του

«Με μεγάλη μου λύπη σας ενημερώνω πως ο γιος μου Dijamant Zabergja, 21, σκοτώθηκε εχθές στο Μόναχο», έγραψε ο Niam στο Facebook.


Η Armela Segashi 

Το δεύτερο θύμα είναι η Armela Segashi, με τον αδελφό της να πληροφορεί μέσω Facebook για τον θάνατό της, ενώ ενημέρωσε και για ένα ακόμη θύμα την Sabina Sulaj.

Στη συνέντευξη Τύπου σήμερα το πρωί η αστυνομία ανακοίνωσε ότι τα επτά από τα εννιά θύματα είναι έφηβοι ενώ η ηλικία όλων των θυμάτων είναι από 13 ως 45 ετών, τρεις γυναίκες και έξι άνδρες. Η καταγωγή των θυμάτων είναι ένας Ελληνας, τρεις Τούρκοι και τρεις Κοσοβάροι. Τα ονόματα των τριών Τούρκων δόθηκαν από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών. Πρόκεται για τους Sevda Dag, Can Leyla και Selcuk Kilic.

Ενας φίλος μου σκοτώθηκε. Ηταν συμμαθητής μου, ήταν στην χρονιά μου. Παίζαμε μαζί ποδόσφαιρο, έμενε δίπλα στο σπίτι μου. Τον είδα την προηγούμενη εβδομάδα», λέει ο Shohel Chowdhury για τον φίλο του Gulliano, που πυροβολήθηκε έξω από τα  McDonalds.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ