Τα βαποράκια του παραδικαστικού

338

Όπως πληροφορούμαι από έγκυρη πηγή, κάποια κυρία του δικαστικού ρεπορτάζ, που είχε μάλιστα σχέση παλαιότερα με πρώην παράγοντα της κυβέρνησης, με προτροπή του εκδότη της εφημερίδας στην οποία εργαζόταν έστηνε συνεντεύξεις με έναν κατάδικο ισοβίτη. Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει, σας ενημερώνω ότι η ίδια έγραφε τη συνέντευξη και στη συνέχεια την έστελνε με e-mail στον Κορυδαλλό για να την διαβάσει και ο ενδιαφερόμενος.

Στο παραδικαστικό σύστημα είχε μεγαλουργήσει και μια άλλη κυρία, η οποία πριν από χρόνια, όταν παραπέμφθηκε ένας γνωστός εφοπλιστής στη Δικαιοσύνη, την έστησε έξω από την αίθουσα των δικαστών και όταν η ανακρίτρια πήγαινε στην τουαλέτα την ρώτησε τι ακριβώς συμβαίνει.

Όταν της απάντησε ότι σε λίγο θα προσδιοριστούν οι όροι της αποφυλάκισης, η εν λόγω κυρία έγινε θηρίο και άρχισε να τηλεφωνεί σε παράγοντες της Δικαιοσύνης και σε υπουργό, απειλώντας μάλιστα ότι αν δεν πάει μέσα ο συγκεκριμένος εφοπλιστής θα γίνει χαμός. Τελικά οι πιέσεις έπιασαν τόπο και ο συγκεκριμένος εφοπλιστής προφυλακίστηκε για λίγους μήνες στον Κορυδαλλό. Μήπως θα πρέπει να γίνει μια προσπάθεια να σπάσουν τα παραδικαστικά και παρακρατικά συστήματα.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια