Τα αδιέξοδα στις διαπραγματεύσεις ΣΚΑΪ-Alpha

730

-Ποντάρει στο Nine ο Δ. Κοντομηνάς!

…χωρίς να μπορεί κατηγορηματικά να ειπωθεί πως στις διαπραγματεύσεις Κοντομηνά – Αλαφούζου μπαίνει οριστικό τέλος, γεγονός είναι ότι οι δύο πλευρές έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδα, μολονότι μελετώνται τα αποτελέσματα του ελέγχου της Deloitte στον Alpha.

Η πλευρά Κοντομηνά θεωρεί πως χωρίς ουσιαστικό αντίτιμο καλείται να παραδώσει στον Ι. Αλαφούζο ένα πετυχημένο πρόγραμμα που έχει αναδείξει τον Alpha πρώτο κανάλι.

Υπό αυτό το πρίσμα, μελετά τις εναλλακτικές που διαθέτει, με πρώτη προτεραιότητα τον τηλεοπτικό σταθμό Nine (9), ο οποίος εκπέμπει περιφερειακά στην Αθήνα.

Και φιλοδοξεί να αποκτήσει και άλλους περιφερειακούς σταθμούς σε μεγάλα αστικά κέντρα ούτως ώστε να καλύψει στον μέγιστο βαθμό την πανελλαδική εμβέλεια.

Όμως, όσον αφορά στη διαφήμιση, ειδικά μετά τον νέο νόμο που φέρνει η κυβέρνηση και προβλέπει το συντριπτικό κομμάτι της πίτας να κατευθύνεται προς τους 4 αδειοδοτημένους σταθμούς, τα πράγματα δείχνουν πολύ δύσκολα.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια