Τέλη Ιουλίου στην κυκλοφορία η Ολυμπία Οδός μέχρι το Κιάτο

352

Μέχρι το τέλος Ιουλίου θα δοθεί έτοιμος στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος της Ολυμπίας Οδού έως το Κιάτο και το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου θα δοθούν στο κοινό και οι δύο σήραγγες Δερβενίου στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Πάτρα, δήλωσε ο γενικός γραμματέας Υποδομών, Γιώργος Δέδες, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στα εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού.

Παράλληλα, ανακοίνωσε την κατασκευή και ολοκλήρωση μέχρι το τέλος του χρόνου, παράπλευρου δρόμου, από την Αρχαία Κόρινθο έως το Κιάτο, για την αποσυμφόρηση της παλαιάς εθνικής οδού.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι θα τηρηθούν στο έπακρο τα χρονοδιαγράμματα και θα ολοκληρωθεί η Ολυμπία Οδός το Μάρτιο του 2017 και τον προσεχή Οκτώβριο θα ολοκληρωθεί πλήρως ο αυτοκινητόδρομος του Μορέα με την περιμετρική της Καλαμάτας, ενώ μεθαύριο ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, θα δώσει στην κυκλοφορία τον κόμβο και την συνδετήρια οδό της Μεγαλόπολης.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια