Σχέδια και χρώματα από τον Ανδρέα Κωνσταντάτο

Ο γνωστός δημοσιογράφος διαθέτει… καλλιτεχνική φλέβα και ετοιμάζει την πρώτη του ατομική έκθεση, η οποία θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν από την περίοδο των εορτών

467

Τον καλό συνάδελφο Ανδρέα Κωνσταντάτο τον γνωρίζουμε όλοι από το ρεπορτάζ. Ιδιαίτερα αγαπητός, διέγραψε και συνεχίζει να διαγράφει μια διαδρομή «πλούσια» στο επάγγελμα, την οποία χαρακτηρίζουν η ποιότητα και το ήθος.

konstantatos_3-Ανδρέας Κωνσταντάτος

Με πλούσια εμπειρία και στην τηλεόραση, ο Ανδρέας Κωνσταντάτος πέρασε σχεδόν από όλα τα κανάλια: ξεκίνησε από τον ΑΝΤ1 το 1992, μεταπήδησε αργότερα στο Star, για να βρεθεί στο Alter την εποχή της μεγάλης του επιτυχίας και να φτάσει στο Μega ως αρχισυντάκτης του οικονομικού ρεπορτάζ. Αγαπάει τη δουλειά μας με πάθος και παραμένει στις επάλξεις, χωρίς να εγκαταλείπει ούτε λεπτό τη δημοσιογραφία και το πολιτικό ρεπορτάζ.

konstantatos_5-Ανδρέας Κωνσταντάτος Όμως, έχει και ένα χόμπι, τη ζωγραφική. Και τώρα που ο χώρος των ΜΜΕ έχει δεχθεί καίρια πλήγματα από την κρίση, ο Ανδρέας Κωνσταντάτος βρήκε περισσότερο χρόνο κι άρχισε να ασχολείται «πιο επαγγελματικά» με τη ζωγραφική. Και το αποτέλεσμα τον δικαιώνει με το παραπάνω, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς.

konstantatos_1-Ανδρέας Κωνσταντάτος Εδώ και καιρό έχει δημιουργήσει έναν χώρο εργασίας και έχει ρίξει το βάρος του στη ζωγραφική. Το καλοκαίρι στην αγαπημένη του Κεφαλλονιά εξακολούθησε να δημιουργεί στο ατελιέ και ετοιμάζεται πλέον για την πρώτη ατομική του έκθεση, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα. Έκθεση την οποία περιμένουμε οι συνάδελφοί του με ανυπομονησία.

konstantatos_4-Ανδρέας Κωνσταντάτος

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια