Συνελήφθη ο ανεκδιήγητος διαχειριστής της σελίδας «Θάνατος στα ζώα – Η επιστροφή»…

567

Σε σύλληψη του διαχειριστή της περιβόητης σελίδας «Θάνατος στα ζώα – Η επιστροφή» προχώρησαν οι αρχές τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η σελίδα, προέτρεπε στην κατανάλωση οικόσιτων ζώων συντροφιάς ως εναλλακτική πηγή κρέατος, με αποτέλεσμα να εξοργίσει χιλιάδες φιλόζωους σε Ελλάδα και Κύπρο.
Μάλιστα, ο διαχειριστής είναι διοικητικό στέλεχος εταιρείας που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης.

H Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά απο πολλαπλές καταγγελίες, ανακάλυψε την ΙΡ του δράστη , κατάφερε να τον εντοπίσει με την βοήθεια τεχνολογίας GtP και τον συνέλαβε «επι τω έργω» μη αφήνοντας καμιά αμφιβολία για την ενοχή του. Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα για την απολογία του.

Υπενθυμίζεται ότι η σελίδα αυτή υπάρχει απο το 2014, έχοντας αποκτήσει πάνω απο 1000 οπαδούς, γεγονός που οδηγεί κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο να αναρωτιέται για τα χαλαρά όρια και την «δημοκρατικότητα» των κοινωνικών δικτύων.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια