Συναγερμός στο Παρίσι λόγω ύποπτου αυτοκινήτου

582

Η αστυνομία απέκλεισε στις 11.15 (τοπική ώρα, 12.15 Ελλάδας) περίπου τη Λεωφόρο Μαντλέν εξαιτίας της ύπαρξης ύποπτου αυτοκινήτου μαύρου χρώματος και μάρκας Fiat. Το αυτοκίνητο ήταν μάλιστα παρκαρισμένο κοντά σε σταθμό του μετρό.

Η αστυνομία υποστηρίζει ότι εντόπισε εκρηκτικό μηχανισμό εντός του οχήματος. Αμέσως μετά τον αποκλεισμό της περιοχής, σημειώθηκε ελεγχόμενη έκρηξη και στη συνέχεια οι αστυνομικοί άρχισαν να εξετάζουν το εσωτερικό του με ειδικούς καθρέπτες.

Από την ελεγχόμενη έκρηξη έσπασε το τζάμι από την πλευρά του οδηγού και οι αστυνομικοί βρήκαν μια «ύποπτη» τσάντα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο θα μετακινηθεί από το σημείο προκειμένου να μεταφερθεί σε ειδικά εργαστήρια για να εξεταστεί αλλά και για να δοθεί ξανά ο δρόμος στην κυκλοφορία και να αρθεί ο αποκλεισμός.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια