Συνάντηση Τσίπρα-Δουκάκη στο Μαξίμου

571

Τον Ελληνοαμερικανό, υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ το 1988, Μάικλ Δουκάκη, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αθήνα, υποδέχτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με έναν επιφανή Ελληνoαμερικανό και έμπειρο πολιτικό, τον Μάικλ Δουκάκη», ανέφερε ο Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο Twitter.Εξάλλου, σε ομιλία του σε εκδήλωση του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών στην Αθήνα, ο κ. Δουκάκης υπογράμμισε ότι η πολιτική λιτότητας δεν έχει αποδώσει και ότι η Ελλάδα χρειάζεται οικονομική ώθηση και πολιτικές βιώσιμης ανάπτυξης.

Τόνισε επίσης ότι η εμπειρία του ως κυβερνήτης της Μασαχουσέτης έδειξε πως το πιο σημαντικό στοιχείο για να στηρίξει ο κόσμος τις μεταρρυθμίσεις είναι η ακεραιότητα του πολιτικού προσωπικού.

Επίσης, αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά λόγια στη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης από την Ελλάδα. «Θεωρώ ότι οι Έλληνες κάνανε εκπληκτική δουλειά όσον αφορά στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια