Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του 12χρονου για τον βιασμό από τον πατέρα του

703

Σοκ και φρίκη προκαλούν τα στοιχεία που φέρνει στο φως η αστυνομική έρευνα σχετικά με την υπόθεση του βιασμού 12χρονου με νοητική στέρηση, από τον ομοφυλόφιλο πατέρα του και τον ερωτικό του σύντροφο, στο Άργος.

Το άτυχο παιδί περιέγραψε στους άνδρες της ΕΛΑΣ με κάθε λεπτομέρεια το μαρτύριο που βίωνε του τελευταίους μήνες και πραγματικά τα όσα αποκάλυψε προκαλούν ανατριχίλα και αποτροπιασμό. Ο 12χρονος εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς πως πάλεψε πολλές φορές με τον πατέρα του για να γλυτώσει το βιασμό, ενώ με δάκρυα στα μάτια τον παρακαλούσε να σταματήσει». «Ο πατέρας μου με κρατούσε από τα χέρια και με ακινητοποιούσε για να με βιάσει ο φίλος του. Πάλευα αλλά δεν μπορούσα να ξεφύγω», ανέφερε σε μια από τις καταθέσεις του ο ανήλικος. Δυστυχώς όμως οι ικεσίες και τα παρακάλια του δεν συγκίνησαν του δυο ομοφυλόφιλους, οι οποίοι ενώ έβλεπαν το παιδί να κλαίει, συνέχιζαν τη βαρβαρότητα πάνω στο κορμί του.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτουν οι άνδρες της αστυνομίας ο πατέρας του 12χρονου και ο ερωτικός του σύντροφος δεν φαίνεται να έχουν δείξει καμία μεταμέλεια για τις πράξεις τους, καθώς ακόμα και το πόρισμα του ιατροδικαστή το οποίοι έκανε λόγο για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, το αντιμετώπισαν με παγερή αδιαφορία και συνέχισαν να ισχυρίζονται πως τα πάντα είναι αποκύημα της φαντασίας του ανήλικου.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας του παιδιού αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, λόγω μεγάλου βαθμού αναπηρίας, ενώ ο 37χρονος σύντροφος του οδηγήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στις φυλακές Τρίπολης.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια