Στο 1,5 εκατ. τα κέρδη της Lamda στο α’ εξάμηνο

520

 

Τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη του ομίλου της Lamda Development στο α’ εξάμηνο ανήλθαν σε 1,5 εκατ. ευρώ, έναντι ζημιών 14,3 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2015, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, η λειτουργική κερδοφορία των τριών εμπορικών κέντρων (EBITDA) κινήθηκε έντονα ανοδικά και αυτό το τρίμηνο, παρουσιάζοντας αύξηση 8% το α’ εξάμηνο 2016 σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, και ανήλθε στα 21,5 εκατομμύρια ευρώ. Τα συνολικά ενοποιημένα λειτουργικά αποτελέσματα (EBITDA) του ομίλου προ αποτιμήσεων ανήλθαν σε 17,9 εκατομμύρια ευρώ, καταγράφοντας αύξηση 11,9% σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2015.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι για πρώτη φορά μετά το 2009 υπάρχουν ενοποιημένα καθαρά κέρδη, μετά από αποτιμήσεις, ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια