«Μπλόκαραν» εκ νέου οι συνδικαλιστές την Γ.Σ της ΔΕΗ. Θα διεξαχθεί στο ΥΠΟΙΚ

411

Άλλαξε η ώρα και ο χώρος που θα συνεδριάσει η γενική συνέλευση των μετόχων της ΔΕΗ, καθώς οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ αντιδρώντας στην απόσχιση ΑΔΜΗΕ, πραγματοποίησαν παρέμβαση και μπλόκαραν τη συνέλευση.

Έτσι, η συνεδρίαση η οποία διεξάγονταν σε ξενοδοχείο, θα λάβει χώρα τελικά στις 15:00, στο υπουργείο Οικονομικών.

Πάντως, πριν η συνέλευση διακοπεί από από το μπλόκο των συνδικαλιστών, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης, πρόλαβε να κάνει τον απολογισμό του 2015, ενημερώνοντας πως με το νέο σύστημα διακανονισμών που εφαρμόστηκε έχουν ρυθμιστεί χρέη ύψους 715 εκατ. ευρώ από 324.000 πελάτες.

Σημειώνεται ότι το παρών στη γενική συνέλευση έδωσε ο πρώην υπουργός Ενέργειας και επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος ζήτησε τόσο την παραίτηση του προέδρου της ΔΕΗ και των μελών του ΔΣ, όσο και την επ’ αόριστον αναβολή της γενικής συνέλευσης.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια