Στο υπερταμείο και την ενέργεια θέλει ο Ρέκλινγκ για την εκταμίευση των δόσεων

582

Την αισιόδοξη νότα του Ευκλείδη Τσακαλώτου, φάινεται πως χαλάει ο Κλάους Ρέκλινγκ, ο οοίος φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως η εκταμίευση των δόσεων προυποθέτει την εκπλήρωση δέσμης προαπαιτούμενων.

Ο επικεφαλής του ESM, τόνισε ότι η πρώτη δόση των 7,5 δισ. ευρώ θα καλύψει τις υποχρεώσεις του χρέους και θα μπορεί να εκταμιευθεί στο δεύτερο μισό του Ιουνίου, αν καλύπτονται τα προαπαιτούμενα.  Διευκρίνησε ότι πρέπει να γίνουν διορθώσεις στα «κόκκινα» δάνεια, στο ασφαλιστικό και στις ιδιωτικοποιήσεις, καθώς οι Θεσμοί δεν είναι ικανοποιημένοι.

Αυστηρός κυρίως ως προς τις ιδιωτικοποιήσεις εμφανίστηκε και σημείωσε ότι «οι δόσεις θα εκταμιευθούν μόνο αν εκπληρωθούν και άλλα προαπαιτούμενα για τις ιδιωτικοποιήσεις και το νέο ταμείο τους και προαπαιτούμενα στον τομέα της ενέργειας». «Μόνο αν ικανοποιηθούμε θα προχωρήσουμε» ξεκαθάρισε ο επικεφαλής του ESM

 

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια