Στο τραπέζι η διευθέτηση του χρέους και από τον Ντάισελμπλουμ

854

   Για σημαντική πρόοδο στο θέμα της απομείωσης του ελληνικού χρέους έκανε λόγω ο πρόεδρος του Γιούρογκρρουπ σε συνέντευξή του στο CNBC

    Στο πλαίσιο της συνόδου των G7 στην Ιαπωνία ο κ. Ντάισελμπλουμ υπογράμμισε ότι «Είτε αυτό, είτε το επόμενο έτος, θα είμαστε σε θέση να περιορίσουμε το κόστος του κύριου πακέτου δανειοδότησης της Ελλάδας».

  Μάλιστα ο Γερούν Νταισελμπλουμ εμφανίστηκε βέβαιος ότι Ελλάδα και Δανειστές θα καταλήξουν σε συμφωνία σε συνεδρίαση του Γιούρογκρουπ της 24ης Μαΐου ενώ χωρίς ονομαστική αναφορά στο διεθνές νομισματικό ταμείο είπε ότι «όσοι υποστήριζαν μία γενναία εμπροσθοβαρή ελάφρυνση του χρέους, έχουν μετριάσει πλέον, τη στάση τους». Το ίδιο έχουν πράξει – επισήμανε – και όσοι υποστήριζαν ότι το ελληνικό χρέος δεν χρήζει καμίας ελάφρυνσης.

 

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια