Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Ρώσος Πρόεδρος

452

Για «βαθιές σχέσεις» ανάμεσα σε Ελλάδα και Ρωσία έκανε λόγο κατά την επίσκεψη του στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Ρώσος πρόεδρος απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο σημείωσε τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι η επίσκεψη του στην Ελλάδα δίνει την ευκαιρία να βρεθούν λύσεις σε αυτά τα θέματα. Μάλιστα, ο κ. Πούτιν προανήγγειλε συζητήσεις για τα οικονομικά ζητήματα. «Υπάρχουν γνωστά προβλήματα αλλά υπάρχει και κάτι που εντυπωσιάζει. Κατά τον Μάρτιο ο αριθμός των Ρώσων τουριστών αυξήθηκε 523% και θα προχωρήσουμε όχι μόνο στον τομέα του τουρισμού αλλά και σε άλλους τομείς. Τώρα είναι σημαντικό να συζητήσουμε για όλες τις ευκαιρίες και να προχωρήσουμε σε βήματα υλοποίησης», σημείωσε.

«Επιστέγασμα και κορύφωση της διαχρονικής φιλίας μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας», χαρακτήρισε την επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Σημειώνοντας ότι ο κ. Πούτιν επισκέπτεται την Ελλάδα σε μία «κρίσιμη συγκυρία για ολόκληρη την Ευρώπη», ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας στάθηκε στην ανάγκη συνεργασίας Ρωσίας, Η.Π.Α. και Ε.Ε. προκειμένου να λήξει ο πόλεμος στη Συρία και κατά συνέπεια να δοθεί λύση και στο μεταναστευτικό.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια