Στο μονομελές της Αλεξανδρούπολης οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί

366

Το μεσημέρι αναμένεται να προσαχθούν στο μονομελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης, με την κατηγορία της παράνομης εισόδου στην Ελλάδα οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί που φέρονται να εμπλέκονται στην απόπειρα πραξικοπήματος. Οι δικηγόροι τους δηλώνουν πως οι συλληφθέντες δεν γνώριζαν το παραμικρό και αναμένεται να ζητήσουν 48ωρη προθεσμία για να απολογηθούν.

Εν τω μεταξύ στο έντονο διπλωματικό παρασκήνιο που εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες , ο Τούρκος Πρόεδρος τόνισε ότι η χώρα μας θα εκδώσει τους 8 πραξικοπηματίες μέσα σε 15 με 20 μέρες. Ο Ταγίπ Ερντογάν υποστήριξε ότι αυτή τη δέσμευση απέσπασε κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον Έλληνα Πρωθυπουργό.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι δεν θα αγνοήσει το αίτημα του λαού για επαναφορά του μέτρου της θανατικής ποινής και ότι θα το συζητήσει με τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια