Την μεταφορά του υπουργείου Οικονομικών στο κτήριο του «Κεράνη» ζητά ο Αλεξιάδης

789

    Φρένο στις αντιδράσεις των υπαλλήλων για την επικείμενη μετεγκατάσταση των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών στο κτήριο του «Κεράνη» επιχείρησε να βάλει με συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό ο Τρύφωνας Αλεξιάδης. Επεσήμανε πως το δημόσιο πρέπει να προχωρήσει σε περιστολή δαπανών, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: Κτήριο Καπνοβιομηχανίας Κεράνη«Σε επτά υπηρεσίες που στεγάζονται σε κτήρια περιφερειακά της Αθήνας, υπηρετούν 1027 άτομα και πληρώνουμε 232.000 ευρώ ενώ το νέο κτήριο έχει 2300 θέσεις εργασίας και ενοίκιο 221.000 ευρώ». Παράλληλα ο αναπληρωτής Υπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταφερθούν αρκετές υπηρεσίες του υπουργείου στο συγκεκριμένο κτήριο.

    Για τους υπαλλήλους ο Τρύφωνας Αλεξιάδης είπε: «αντιδρούν χωρίς να έχουν στοιχεία» και διαβεβαίωσε πως θα υπάρξει συνεννόηση με τον ΟΑΣΑ, για να εξυπηρετεί τους εργαζόμενους με λεωφορειακή γραμμή Express που θα συνδέει με το μετρό και με τον Προαστιακό.

   Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε καί στη σύνδεση των ταμειακών μηχανών με το ΤΑXIS ΝΕΤ υπογραμμίζοντας πως η συγκεκριμένη διάταξη έχει μπει στη τελική ευθεία για να νομοθετηθεί. Σημείωσε πάντως ότι η κυβέρνηση υποχρεώθηκε να ακολουθήσει μια δυσάρεστη φορολογική πολιτική για να πιάσει συγκεκριμένους στόχους και διευκρίνισε πως παρά τις δύσκολες συνθήκες προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια