Στον εισαγγελέα οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί [ΦΩΤΟ]

635

Στον εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης οδηγήθηκαν οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί, οι οποίοι επέβεναν στο τουρκικό στρατιωτικό ελικόπτερο, που που προσγειώθηκε χθες στο μεσημέρι, στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης.

Τούρκοι στρατιωτικοί

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτόφωρο δικαστήριο θα γίνει πιθανότατα τη Δευτέρα, ενώ το κατηγορητήριο που βαραίνει τις Τούρκους στρατιωτικούς, αφορά σε παράνομη είσοδο στην Ελλάδα και απόπειρα διατάραξης των διεθνών σχέσεων της χώρας. Αμέσως μετά θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία απέλασής τους, η οποία εκτιμάται πως δεν θα εκτελεστεί άμεσα δεδομένου ότι ήδη έχουν αιτηθεί πολιτικού ασύλου.

Τούρκοι στρατιωτικοί

Οι οκτώ συλληφθέντες αναμένεται να καταθέσουν και επίσημα αίτηση χορήγησης ασύλου, στην αρμόδια υπηρεσία της Αλεξανδρούπολης, η οποία θα πρέπει να αποφανθεί σε διάστημα δύο-τριών εβδομάδων αν θα αποδεχτεί ή θα απορρίξει το αίτημα των Τούρκων στρατιωτικών. Η Υπηρεσία Ασύλου θα πρέπει επίσης να αποφανθεί εάν θα συνεχιστεί η κράτηση των συλληφθέντων ή θα αφεθούν ελεύθεροι.

Τούρκοι στρατιωτικοί

Στην περίπτωση που οι οκτώ στρατιωτικοί κριθούν προφυλακιστέοι, η κράτηση τους θα συνεχιστεί από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης στο κέντρο κράτησης Φερών.

Τούρκοι στρατιωτικοί

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια