Στον «αέρα» του Διαδικτύου το greekarabnews, από τη ΓΓΕΕ

351

Ένα νέο ξενόγλωσσο δελτίο από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας έχει βρεθεί εδώ και λίγες ημέρες στον «αέρα» του. Πρόκειται για το http://greekarabnews.gr, το οποίο απευθύνεται σε αραβόφωνους αναγνώστες της ιστοσελίδας της ΓΓΕΕ. Το αραβικό δελτίο είναι ο έκτος ξενόγλωσσος ενημερωτικός ιστότοπος (οι άλλοι στα αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά, ιταλικά και γερμανικά) που σχεδίασε και επιμελείται η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Στόχος όλων των δελτίων είναι η προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό με άρθρα, απόψεις, συνεντεύξεις, καθώς και θέματα επικαιρότητας που αφορούν στη χώρα μας. Προβάλλουν το μήνυμα της συνεπούς διαχείρισης της πληροφορίας όσο και της παροχής πρόσβασης σε αυτήν για κάθε ενδιαφερόμενο. Εντάσσονται, μάλιστα, στο πλαίσιο των δράσεων υιοθέτησης εξωστρέφειας και επικοινωνίας της ΓΓΕΕ με άλλους φορείς, σε εξωτερικό και εσωτερικό, αλλά και τους πολίτες, ως προς την ανάπτυξη πολυεπίπεδων συνεργασιών.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια