Στις 27 Σεπτεμβρίου προ ημερησίας συζήτηση για την Παιδεία στη Βουλή

499

Τα ξίφη τους στο πεδίο της Παιδείας θα διασταυρώσουν στις 27 Σεπτεμβρίου στην Ολομέλεια της Βουλής κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, μετά από απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων που όρισε αυτή την ημερομηνία για τη διεξαγωγή της προ ημερησίας συζήτησης, κατόπιν αιτήματος του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στην επιστολή που είχε στείλει ο κ. Μητσοτάκης στον Πρόεδρο της Βουλής εξαπέλυε δριμεία επίθεση στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καταλογίζοντάς της «ιδεολογική εμμονή στην κομματοκρατία, την αναξιοκρατία και την εξίσωση προς τα κάτω».

Χαρακτήριζε την ασκούμενη πολιτική της στον τομέα της παιδείας «οδοστρωτήρα» για το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας.

Η κυβέρνηση από πλευρά της έχει κατηγορήσει επανειλημμένα την αξιωματική αντιπολίτευση για την «προίκα» προβλημάτων, που όπως υποστηρίζει της άφησε η κυβέρνηση της ΝΔ.

Με βάση αυτά τα δεδομένα και τις τελευταίες εξελίξεις στην παιδεία η πολιτική αντιπαράθεση αναμένεται να κινηθεί σε υψηλούς τόνους.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια