Στις 18 Νοεμβρίου η παρουσίαση του βιβλίου του Τ. Μητρογώγου!

794

 Γνώσεις, μνήμες και εμπειρίες μιας ζωής γεμάτης μουσική, αθέατες πλευρές της θρυλικής διαδρομής σημαντικών Ελλήνων καλλιτεχνών, ανέκδοτα περιστατικά και στιγμιότυπα της Κρατικής Ραδιοφωνίας.

Ένα βιβλίο πολιτιστικού ενδιαφέροντος που αποτελεί μοναδική συνεισφορά στη διάσωση του πολιτιστικού χάρτη της πόλης του Βόλου, γενέτειρας και φυτώριου σημαντικών προσωπικοτήτων της καλλιτεχνικής ζωής της πατρίδας μας.

Πλούσιο σε πληροφόρηση και φωτογραφικό υλικό αναφορικά με εξέχοντες μουσικούς, συνθέτες, μαέστρους, σολίστες, χορευτικούς ομίλους, συγκροτήματα, ωδεία χορωδίες, θεατρικά σχήματα και λοιπούς καλλιτέχνες από την αρχή του 20ου αιώνα μέχρι σήμερα, το βιβλίο του Τ. Μητρογώγου με τίτλο «Θυμάμαι -Γνώσεις, μνήμες και εμπειρίες μιας ζωής γεμάτης μουσική» είναι προϊόν πολυετούς έρευνας και αποτελεί ντοκουμέντο και επαγγελματική αυτοβιογραφία παράλληλα.

Ο συγγραφέας, γνωστός δημοσιογράφος και διακεκριμένος μουσικός παραγωγός, με σκοπό να αναδείξει και να διασώσει την πορεία σημαντικών προσωπικοτήτων μέσα και από την προσωπική σχέση που ο ίδιος διατηρούσε με τους περισσότερους από αυτούς, στις σελίδες του «Θυμάμαι» αποτυπώνει ανέκδοτα στιγμιότυπα και περιστατικά από τη ζωή και τη συνεργασία του με πληθώρα καλλιτεχνών, με παράλληλες αναφορές στα πρώτα του βήματα, την καριέρα του στην ΕΡΑ, την επαγγελματική του εξέλιξη.

Η μουσική εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Θυμάμαι» του Τ. Μητρογώγου πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου ώρα 19:00, στην Αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9).

Στο panel οι: Ρ. Χαλιώτη, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού, Κ. Τσεμπερλίδου, συγγραφέας, Κ. Χατζής, κιθαρωδός και τραγουδοποιός. Αξέχαστες επιτυχίες ερμηνεύει ο Θ. Πολύδωρας.

document-page-001

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια