Στη Χαλκιδική για διακοπές ο «Μr. Brexit», Μπόρις Τζόνσον [Φωτο]

841

Τις παραλίες της Βόρειας Ελλάδας, επέλεξε για να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας και ένας από τους ανθρώπους που διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην αποχώρηση της Γηραιάς Αλβιώνας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, Μπόρις Τζόνσον.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο «voria.gr», ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου προσγειώθηκε σήμερα, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» με την πρωινή πτήση της «EasyJet» από το Λονδίνο, στις 11:30, παρέα με την κόρη και τον γιο του.

Μπόρις Τζόνσον - Χαλκιδική

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος, κατά τη διάρκεια της πτήσης, ο κ. Τζόνσον ήταν ιδιαίτερα φιλικός και χαλαρός με τους επιβάτες και το πλήρωμα, βγάζοντας μαζί τους αρκετές σέλφι. Μάλιστα, ο «Mr Brexit» κράτησε χαμηλό προφίλ κατά την άφιξή του και περίμενε μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες, ως κοινός θνητός, να παραλάβει τις αποσκευές του, με την παρουσία να μη γίνεται καν αντιληπτή από τους υπαλλήλους του αερολιμένα, παρά την… χαρακτηριστική του κόμμωση.

Ο πιθανότερος προορισμός που επέλεξε για τις διακοπές του είναι η Χαλκιδική.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια