Στη Ρουμανία μπαίνει η Creta Farms

318

 

Στην αγορά της Ρουμανίας μπαίνει η Creta Farms με το μοντέλο συμφωνίας Licensing & Supply.

Όπως σημειώνει η εταιρεία, η Ρουμανία είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη οικονομία της ΝΑ. Ευρώπης, με την εκεί αγορά αλλαντικών να ανέρχεται σε 1,5 δισ. ευρώ ετησίως, τριπλάσια αυτής της Ελλάδος.

Στηριζόμενη σε αυτά τα μεγέθη, η Creta Farms AΒΕΕ έχει προβεί σε ενδελεχείς έρευνες και μελέτες που διήρκησαν 16 μήνες, με εξαιρετικά αποτελέσματα ευρείας αποδοχής τόσο του concept όσο και των προϊόντων ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ, της συνταγής που –όπως σημειώνει– την έχει εδραιώσει ως την ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο των αλλαντικών στην Ελλάδα και που την διαφοροποιεί σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εισηγμένη, στα μέσα Ιανουαρίου του 2017 τα προϊόντα θα βρίσκονται τόσο στα ράφια των super markets (οργανωμένο λιανεμπόριο) όσο και στα κανάλια της χονδρικής και της αυθόρμητης αγοράς, μέσω στρατηγικής συμφωνίας με τοπικό συνεργάτη.

Και οι δύο πλευρές θα υποστηρίξουν συγκεκριμένο πλάνο διαφήμισης σε πληθυσμό 22 εκατομμυρίων. Η συνεργάτιδα ρουμανική εταιρεία εξυπηρετεί στο σύνολο της αγοράς 28.300 πελάτες, αριθμεί 450 άτομα προσωπικό, εκ των οποίων τα 296 απασχολούνται στο τμήμα πωλήσεων.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια