Στη Νέα Υόρκη το νέο γραφείο Τύπου εγκαινιάστηκε από τον Παππά

593

      Στην Νέα Υόρκη βρέθηκε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, για να εγκαινιάσει το νέο γραφείο Τύπου της Ελλάδας στην μεγάλη πόλη της Αμερικής. Συνέβη παρουσία εκπροσώπων της ελληνικής ομογένειας, αλλά και θεσμικών παραγόντων που εκπροσωπούν την Ελλάδα σε διεθνείς φορείς και οργανισμούς της Νέας Υόρκης.

       Ο υπουργός Επικρατείας δηλώνοντας μεταξύ άλλων είπε ότι «οι δημόσιοι λειτουργοί θα δώσουν, πλέον, τον αγώνα τους -όπως πάντα με αυταπάρνηση- από τις νέες εγκαταστάσεις του γραφείου Τύπου», και πρόσθεσε ότι «το γραφείο συστεγάζεται με τον ΕΟΤ, συντονίζουμε δυνάμεις και εξοικονομούμε πόρους, ώστε -εκτός των άλλων- να υποστηρίξουμε και να προβάλλουμε προς τα έξω τον τουρισμό τον οποίο έχουν αποκαλέσει βαριά βιομηχανία της Ελλάδας κι όχι άδικα. Και βέβαια, να στείλουμε πανίσχυρο το μήνυμα ότι η Ελλάδα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο».

     Ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, τέλεσε τον Αγιασμό, ο οποίος -μεταξύ άλλων- τόνισε ότι «η επιβίωση του ελληνισμού είναι το όγδοο θαύμα. Βρισκόμαστε πλέον στην έκτη γενιά και τα παιδιά μας στην Αμερική νιώθουν Έλληνες, ενώ οι κοινότητες άλλων χωρών δεν έχουν καμία σχέση με τις πατρίδες τους ήδη από την τρίτη γενιά».

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια