Υπερήφανος χορηγός η Stoiximan… για την Κατερίνα Στεφανίδη!

484

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, της οποίας υπερήφανος χορηγός είναι η Stoiximan, απέδειξε ακόμη μία φορά ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αποτελώντας μια από τις ελπίδες της χώρας για ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Ρίο.

Αξίζει να τονίσουμε ως AXIAplus τη σπουδαία επιτυχία που είχε η Κατερίνα Στεφανίδη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Άμστερνταμ, θυμίζοντας ότι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ με άλμα στα 4,81μ., επίδοση που αποτελεί νέο ρεκόρ αγώνων. Γράφοντας ιστορία, σημειώνοντας νέο ρεκόρ Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, καθώς ξεπέρασε το 4,80μ. της μεγάλης Γελένα Ισιμπάγεβα.

 

Πρόκειται για το πρώτο χρυσό μετάλλιο σε μεγάλη διεθνή διοργάνωση για τη Στεφανίδη, με τα ασημένια μετάλλια στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα κλειστού (2014 & 2015) και το χάλκινο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού (2016) να έχουν προηγηθεί.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια