Στην Εσθονία για το μεταναστευτικό ο Αβραμόπουλος

591

Ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Εσθονία, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος (ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας) θα πραγματοποιήσει διμερείς συναντήσεις με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Εσθονίας, τον πρωθυπουργό της χώρας και τον υπουργό Εσωτερικών θα έχει αύριο, Δευτέρα 17/10, στην εσθονική πρωτεύουσα.

Μετά το τέλος των συναντήσεων ο Ευρωπαίος επίτροπος και ο Εσθονός υπουργός Εσωτερικών θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου.

Επίσης, ο κ. Αβραμόπουλος θα επισκεφθεί τον EU-LISA (Ευρωπαϊκός Οργανισμός για τη Λειτουργική Διαχείριση Πληροφοριακών Συστημάτων Μεγάλης Κλίμακας στους τομείς των ελευθεριών, της ασφάλειας και της δικαιοσύνης). Ο κ. Αβραμόπουλος θα συναντηθεί με τον εκτελεστικό διευθυντή του Οργανισμού για να συζητήσουν τη διαχείριση των συστημάτων πληροφοριών και τους τρόπους με τους οποίους ο Οργανισμός μπορεί να βελτιώσει την διαλειτουργικότητά τους για να αντιμετωπιστούν τα υπάρχοντα κενά.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια