Στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο υπ. Δικαιοσύνης για τη Siemens

609

Δύο αιτήσεις για να συνεχιστεί η δίκη της Siemens κατέθεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος ο οποίος επισκέφθηκε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου.

«Υπέβαλα δύο αιτήσεις προκειμένου να επιταχυνθεί η εκδίκαση αυτών των υποθέσεων, οι οποίες κατά τη γνώμη της κυβέρνησης, της κοινωνίας και όλων νομίζω έχουν μία εξαιρετική σημασία και βαρύτητα», δήλωσε και πρόσθεσε: «Γι’ αυτό δικαιολογείται και μία κατ’ εξαίρεση δικονομική πορεία όσον αφορά την ταχύτητα»

Ο υπουργός Δικαιοσύνης τόνισε πως όλες οι ενέργειες  που θα μπορούσαν να γίνουν  από την πλευρά της κυβέρνησης έχουν γίνει.

«Θα μου επιτρέψετε να μην υπεισέλθω σε καμία λεπτομέρεια που έχει σχέση με ζητήματα που αυτή τη στιγμή ερευνώνται, τα οποία θα ερευνηθούν από τα αρμόδια όργανα στα οποία δεν ανήκω εγώ», κατέληξε.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια