ΣτΕ: Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα του «MEGA» για τις τηλεοπτικές άδειες

763

Απορρίφθηκαν από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει ο τηλεοπτικός σταθμός «MEGA», για την τιμή εκκίνησης των δημοπρατούμενων τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών. Σημειώνεται, ότι η τιμή εκκίνησης έχει καθοριστεί στα 3 εκατομμύρια ευρώ για την κάθε άδεια.

Το κανάλι στρεφόταν κατά της υπ΄ αριθμ. 7984/2016 απόφασης των υπουργών Επικρατείας και Οικονομικών, με την οποία καθορίσθηκε στα 3 εκατ. ευρώ η τιμή εκκίνησης για κάθε μια από τις τέσσερις «δημοπρατούμενες άδειες παροχών περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition)».

Σήμερα αναμένεται να εξεταστούν από την Ολομέλεια του ΣτΕ και οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων που έχουν υποβάλει οι τηλεοπτικοί σταθμοί «Αlpha», «Star Channel» και «Έψιλον». Οι τρεις σταθμοί όπως και το  «MEGA», στρέφονται κατά της απόφασης των υπουργών Επικρατείας και Οικονομικών, με την οποία καθορίσθηκε στα 3 εκατ. ευρώ η τιμή εκκίνησης για κάθε μια από τις τέσσερις δημοπρατούμενες άδειες.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια