Στα χέρια της αντιεξουσιαστικής ομάδας Ρουβίκωνας , απόρρητο έγγραφο του ΥΠΕΞ

407

Διαβαθμισμένο – έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών δημοσιοποίησε η αντιεξουσιαστική ομάδα Ρουβίκωνας , το οποίο αφορά την επίθεση με μπογιές που είχαν κάνει στην τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα.

Όπως αναφέρουν, επικαλούμενοι το απόρρητο έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών, με ημερομηνία 26/7/2016 και αριθμό πρωτοκόλλου 34987, αμέσως μετά συνελήφθη μέλος τους έπειτα από πιέσεις που άσκησε η Άγκυρα.

Μετά την επίθεση σημειώνουν  η τουρκική πρεσβεία ζήτησε «από το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας να μεσολαβήσει στις Ελληνικές Αρχές, ώστε οι ένοχοι να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, να εμποδιστεί η επανάληψη τέτοιας επίθεσης στο μέλλον και να αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας για τις Τουρκικές διπλωματικές και προξενικές αποστολές στην Ελλάδα και άλλους φορείς τουρκικών συμφερόντων, που βρίσκονται στην Ελλάδα».

Το έγγραφο, με ένδειξη «ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ» κοινοποιήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών και στον αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια