Σούζαν Σάραντον: ο Γούντι Άλεν κακοποίησε σεξουαλικά την κόρη του

782

     Θα λεγόταν από πολλούς κυρία του εαυτού της. Όντας γυναίκα γνωστή και με την εικόνα να ακολουθεί την ηθική ή τη γνώμη της ως θαρραλέα, είναι σίγουρα μια σταρ σαφώς πιο «ψαγμένη» από άλλες καλές που χάνονται όμως στο χρόνο. Σκληρή και σωστή.

    Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ των Καννών όπου έδωσε το παρόν η 69χρονη ηθοποιός, άφησε αιχμές για το παρελθόν του Γούντι Άλεν που μάλλον δεν περνάει πολύ καλά στη γιορτή του κινηματογράφου.

    «Δεν έχω τίποτα καλό να πω γι ‘αυτόν» είπε από το πάνελ το πάνελ με θέμα το ρόλο των γυναικών στον κινηματογράφο Women in Motion στο οποίο και συμμετείχε. «Πιστεύω ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε ένα παιδί και αυτό είναι απαράδεκτο» πρόσθεσε ρίχνοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά που άναψε την προηγούμενη εβδομάδα το βράδυ της εναρκτήριας τελετής του Φεστιβάλ.

Γούντι Άλεν, βιαστής ή όχι;

  Όταν ο παρουσιαστής της Έναρξης του Φεστιβάλ, Λορέν Λαφίτ, βγήκε στη σκηνή είπε παρουσία του σκηνοθέτη που έφερε την ταινία του Café Society στην Κυανή Ακτή. «Είναι πολύ καλό που έχεις γυρίσει τόσες πολλές ταινίες στην Ευρώπη, παρόλο που ακόμα δεν έχεις καταδικαστεί για βιασμό στις ΗΠΑ». To κοινό πάγωσε.

   Μπορεί ο Λαφίτ να δικαιολόγησε το αστείο του λέγοντας ότι όταν το έγραψε το έκανε για να σχολιάσει την Ευρώπη και «το γεγονός πως ένας από τους μεγαλύτερους Αμερικάνους σκηνοθέτες έχει περάσει χρόνια στην Ευρώπη, χωρίς να κατηγορηθεί για βιασμό σε σύγκριση με τον Ρομάν Πολάνσκι» υποστηρίζοντας ότι ήταν ένα καυστικό σχόλιο για τον αμερικάνικο πουριτανισμό ωστόσο το timing άφησε άλλα στο νου.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια