Σκουρλέτης: Δεν συμφέρουν κανέναν οι εκλογές

445

«Δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, δεν συμφέρουν κανέναν αυτή τη στιγμή, δεν συμφέρουν τη χώρα, δεν συμφέρει την υπόθεση της αξιολόγησης, δεν συμφέρει ούτε την Ευρώπη» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, εν μέσω δημοσιευμάτων που θέλει τον πρωθυπουργό να εξετάζει προσφυγή στις κάλπες.

Μιλώντας στον Realfm ο υπουργός Εσωτερικών υποστήριξε πως «εκείνος που αναπαράγει κατά καιρούς το αίτημα των εκλογών είναι ο κ. Μητσοτάκης που είναι μια καλή «συνταγή» για να καλύπτει την ένδεια επιχειρημάτων και συγκεκριμένων τοποθετήσεων απέναντι στα ζητήματα της αξιολόγησης».

«Αν θες να κρύψει τον βασικό πυρήνα των προγραμματικών σου θέσεων που είναι ταυτόσημες με τις λογικές των μνημονιακών προτάσεων, τότε μιλάς γενικά και αόριστα για εκλογές. Είναι αυτό που λέμε «στρίβειν δια του αρραβώνος»», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για τη σκληρή στάση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στα εργασιακά, ο κ. Σκουρλέτης είπε: «Στη σημερινή Ελλάδα το να συζητάει κανείς για διευκόλυνση των ομαδικών απολύσεων είναι τραγικό» και συνέχισε: «Θα σας έλεγα σε σχέση με τη στάση του ΔΝΤ που είναι πραγματικά μία εμμονική στάση, ότι μπορούμε και χωρίς το ΔΝΤ, αν επιμένει σε τέτοιου είδους θέματα. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Το ΔΝΤ να υπάρχει αλλά υπό ορισμένες προϋποθέσεις, όχι άνευ προϋποθέσεων».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια