Σκληρή κόντρα Τσακαλώτου – Βαρβιτσιώτη στη Βουλή

392

«Σκληρό ροκ» στις Επιτροπές της Βουλής μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και του εισηγητή της ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Αφορμή ήταν η αναφορά του κ. Βαρβιτσιώτη ότι στο υπερταμείο τοποθετήθηκε μία γυναίκα που είναι σύζυγος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. «Είσαι χυδαίος» φώναξε ο κ. Τσακαλώτος και ο κ. Βαρβιτσιώτης του ζήτησε να ανακαλέσει.

Μετά το τέλος της ομιλίας Βαρβιτσιώτη ο υπουργός Οικονομικών πήρε το λόγο και είπε: «Παραφέρθηκα όταν είπα ότι είστε χυδαίος. Αυτό που είπατε είναι χυδαίο. Μετά από 100 χρόνια φεμινιστικού κινήματος πρέπει να μάθετε ότι οι γυναίκες δεν είναι ούτε του ανδρός τους ούτε του πατρός. Έχουν τη δική τους υπόσταση».

Από τα έδρανα της ΝΔ φώναζε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και ο υπουργός συνέχισε λέγοντας πως «η χυδαιότητα είναι να λέτε ότι έχουμε προτείνει ένα τραπεζικό, ένα πανεπιστημιακό και μία γυναίκα αλλουνού».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια