Σκληρή κριτική ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για τους σημαιοφόρους: Διακατέχεται από αναχρονιστικές αντιλήψεις

297

Οξεία κριτική στη Ν.Δ. ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την ανακοίνωσή της σχετικά με την απόφαση οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες στα δημοτικά σχολεία να αναδεικνύονται με κλήρωση και όχι βάσει βαθμολογίας.

Συγκεκριμένα, της χρεώνει ότι «είναι δέσμια ακραία συντηρητικών και αναχρονιστικών αντιλήψεων που καμία σχέση δεν έχουν με την αναβάθμιση της λειτουργίας των δημόσιων σχολείων και της εκπαιδευτικής διαδικασίας».

«Μετά από 20 χρόνια εκδίδεται ένα νέο Π.Δ. για τα δημοτικά σχολεία, που αναβαθμίζει την καθημερινότητά τους και την κάνει συμβατή με τις αλλαγές που στο μεταξύ έχουν συντελεστεί», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Η ευρύτερη συζήτηση για τον εορτασμό των εθνικών επετείων στα σχολεία δεν πρέπει να ευτελίζεται με άναρθρες κραυγές, αλλά να διεξάγεται με επιχειρήματα που αρμόζουν σε μία σύγχρονη και δημοκρατική κοινωνία».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια