Σκηνές Φαρ-Ουέστ το απόγευμα στους Αμπελόκηπους

673

Σενάριο αστυνομικής σειράς θυμίζει η καταδίωξη, το απόγευμα, τριών υπόπτων για ένοπλη ληστεία, σε υποκατάστημα της αλυσίδας σουπερμάρκετ Σκλαβενίτης, στην οδό Πανόρμου.

Συνελήφθησαν δύο έλληνες και ένας αλλοδαπός, αραβικής καταγωγής. Τη ληστεία και την προσπάθεια διαφυγής τους με… ταξί ακολούθησε καταδίωξη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, που έσπευσαν επί τόπου.

Οι ληστές – ο αραβικής καταγωγής και ένας Έλληνας – είχαν αποφυλακισθεί μετά από έκτιση ποινών για κλοπές– κρατούσαν σακούλες σουπερμάρκετ γεμάτες χαρτονομίσματα και προέταξαν στους αστυνομικούς δύο πιστόλια-ρεπλίκες. Ένας από τους δράστες δέχθηκε στην οδό Σλήμαν τα πυρά ενός από τους ενστόλους και μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Σύμφωνα με τις αρχικές ενδείξεις, οι συλληφθέντες συμμετείχαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και σε άλλες (περίπου δέκα) ληστείες σε καταστήματα της ίδιας αλυσίδας σουπερμάρκετ.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια