Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του δημοσιογράφου Νίκου Μεγαδούκα

729

Το τελευταίο αντίο στο Νίκο, ο οποίος προδόθηκε από την καρδιά του, είπαν η σύντροφός του Αννέτα Καββαδία, η κόρη του Λουκία, η αδερφή του Μαίρη, συγγενείς, φίλοι, μεταξύ των οποίων ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, συνάδελφοι δημοσιογράφοι που ήρθαν από την Αθήνα και συμμαθητές από τη Ζάκυνθο.

Όλοι ήταν εκεί, στο Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου στην Ζάκυνθο, για να αποχαιρετήσουν τον δημοσιογράφο Νίκο Μεγαδούκα, ο οποίος στα πενήντα οχτώ του χρόνια, τόσο ξαφνικά, έφυγε από την ζωή προκαλώντας πόνο σε συγγενείς και φίλους και κάνοντας ακόμα φτωχότερη την οικογένεια του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου ειδήσεων αλλά και όλου του δημοσιογραφικού κόσμου.

Εκ μέρους του ΑΠΕ, αποχαιρέτισε το Νίκο ο πρόεδρος του Πρακτορείου Μιχάλης Ψύλος, ο οποίος στον επικήδειο λόγο του εξήρε το ήθος και την εργατικότητα του Νίκου Μεγαδούκα .

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια