Σε κατάσταση πολιορκίας από… συνταξιούχους το Υπ. Εργασιας

377

Σε «κατάσταση πολιορκίας» βρίσκεται από το πρωί το Υπουργείο Εργασίας από διαμαρτυρόμενους συνταξιούχους, μετά το σοκ των μειώσεων στις επικουρικές συντάξεις που κατά περίπτωση ξεπερνά και το 50%. Διεκδικούν να τους επιστραφούν «όλα όσα τους έχουν πάρει» και δίνουν ραντεβού και στη ΔΕΘ.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας συνταξιούχων του ΙΚΑ, Δήμος Κουμπούρης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Διεκδικούμε τα λεφτά μας που τα έχουμε δουλέψει και τα βγάλαμε με το αίμα της καρδιάς μας. Δεν είναι μόνο οι επικουρικές αλλά όλα όσα μας έχουν περικόψει».

Αντιπροσωπεία των συνταξιούχων είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας κ. Κατρούγκαλο ο οποίος  τους είπε ότι «απλά εφάρμοσε το νόμο». Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με κάλεσμα για συνέχιση του αγώνα με επίκεντρο το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο στη ΔΕΘ.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια