Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο δήμος Μεγαλόπολης λόγω της κακοκαιρίας

749

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα τεθεί ο δήμος Μεγαλόπολης, λόγω τον προβλημάτων που δημιουργήθηκαν χθες, από την ισχυρή βροχόπτωση η οποία έπληξε την περιοχή.

Μετά από σύσκεψη που έλαβε χώρα στο δημαρχείο Μεγαλόπολης, κατόπιν συνεννόησης του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Βαγγέλη Γιαννακούρα και του δημάρχου Μεγαλόπολης, Διονύση Παπαδόπουλου, αποφασίστηκε να ξεκινήσουν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες, προκειμένου ο δήμος Μεγαλόπολης να κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Οι ζημίες στην περιοχή είναι ιδιαίτερα εκτεταμένες, με την πυροσβεστική να δέχεται χθες, δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων, καθώς το νερό από τις καταιγίδες έφθασε σε 7 ώρες τα 191 χιλιοστά, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν πολλές δημόσιες αλλά και ιδιωτικές ιδιοκτησίες.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια