Σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ η συνεδρίαση του Υπουργικού

588

Αλλαγή σελίδας μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης επιχειρεί το Μαξίμου, με σύνθημα » φυγή προς τα εμπρός». Ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου στις 3 το μεσημέρι θα παρουσιάσει τον οδικό χάρτη της επόμενης ημέρας , θα περιγράψει τα νομοσχέδια που πρόκειται να κατατεθούν προσεχώς στη Βουλή , ενώ θα επιτεθεί εκ νέου στη ΝΔ με αιχμή τις offshore.

Ο Πρωθυπουργός θα δώσει σαφέστατες οδηγίες στους Υπουργούς του για τις προτεραιότητες της νέας περιόδου με το ειδικό βάρος να πέφτει στην ανάπτυξη και στην κοινωνική πολιτική. Η αποτελεσματικότητα που θα δείξουν κυρίως ως προς την επίλυση των προβλημάτων στην καθημερινότητα των πολιτών θα αποτελέσει βαρόμετρο για τις επιλογές του λίγο πριν τον αναμενόμενο ανασχηματισμό. Ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού θα προαναγγείλει και την πρόθεση της Κυβέρνησης να προχωρήσει η συνταγματική αναθεώρηση.

Ο Πρωθυπουργός θα ανακοινώσει την άμεση κατάθεση πέντε νομοσχεδίων. Πρόκειται για εκείνα που αφορούν στον αναπτυξιακό νόμο, στα αδήλωτα κεφάλαια, στο λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων, στην επέκταση του πλαστικού χρήματος στις συναλλαγές και στις δημόσιες συμβάσεις.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια