Σε ανταρτοπόλεμο το Mega!

518
Demonstration by laid off employees of Mega Channel TV station, outside its headquarters, in Athens, on Dec. 29, 2015 / Διαμαρτυρία απολυμένων εργαζομένων του Mega Channel έξω απο τα κεντρικά στούντιο του σταθμού, στην Αθήνα, στις 29 Δεκεμβρίου, 2015

…θα το πουλήσει ακριβά το τομάρι του το MEGA! Στη Μεσογείων ετοιμάζονται για ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ και δηλώνουν πως δεν θα αφήσουν την κυβέρνηση ήσυχη, ούτε θα αποδεχτούν μια αντισυνταγματική, κατά τη γνώμη τους, διαδικασία! Με προσφυγές και δικαστικούς αγώνες θα διεκδικήσουν το δίκιο τους και θα επιδιώξουν να μπλοκάρουν ή να ανατρέψουν τις αποφάσεις του διαγωνισμού για τις 4 άδειες της τηλεόρασης! Και θα επιδιώξουν σε κάθε περίπτωση να εκπέμψουν σήμα και να παραμείνουν ζωντανοί είτε διά μέσου της Κύπρου είτε διά μέσου των συνδρομητικών καναλιών (Nova, OTE)!

ΥΓ.: Οι ΙΣΧΥΡΟΙ των ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ θα το παίξουν σκληρά και θα εξαντλήσουν κάθε όπλο που έχουν στη διάθεσή τους!

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια