Ρόδος: Μικρή βελτίωση στην πυρκαγιά που ξέσπασε στην Απολακκιά

736

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε κοντά στο Φράγμα της Απολακκιάς και μαίνεται ανεξέλεκτη.

Η πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί στην περιοχή ανάμεσα στο μοναστήρι του Ασώματου και στο Φράγμα της Απολακκιάς και έφτασε σε απόσταση αναπνοής από κατοικημένη περιοχή. Μάλιστα, για προληπτικούς λόγους, εκκενώθηκε το χωριό της Απολακκιάς.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις φαίνεται να υπάρχει μια μικρή βελτίωση και στα δύο μέτωπα, τόσο προς Ίστριο, όσο και στην περιοχή του Φράγματος προς Μονόλιθο.

Την μάχη της κατάσβεσης δίνουν περισσότεροι από 50 πυροσβέστες με 20 οχήματα, 30 άνδρες πεζοπόρο τμήμα, 10 οχήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, 4 ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη. Τους πυροσβέστες συνδράμουν ομάδες εθελοντών και κάτοικοι της περιοχής

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια